Chorella kopen? Wat is het verschil tussen tabletten en poeder?

smooth operator
16th november 2023
Caesar Niezen

Caesar Niezen

Blogger@SuperFoodISM

Totally fascinated by the impact that nutrition and lifestyle have on my physical and mental health! Food as Medicine!”

Recent Posts

Follow me

Chlorella is verkrijgbaar in poedervorm of als tabletten. Hieronder leest U iets meer over beide opties voordat u overgaat tot het aankopen van chlorella.

Er zijn behoorlijk wat verschillende chlorella merken op de markt en ze varieren ook sterk in prijs. De meeste merken zijn sowieso te prijzig en houden geen rekening met het feit dat de dagdosering ligt tussen de 5 en de 20 gram.

Daarnaast is het zo dat sommige merken (tabletten) verscheidene soorten vulstoffen kunnen bevatten. Dit is wat je absoluut wilt vermijden! Wanneer hier sprake van is dan is dit te zien aan een gespikkelde tablet in plaats van een egaal groene tablet. Investeren in topkwaliteit chlorella geeft je meer waar voor je geld en is beter voor je gezondheid!

Eco Mundo is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in groene algen. Wij waken constant over de kwaliteit van onze chlorella en hebben van iedere batch een uitgebreide laboratorium-analyse. Wij verkopen uitsluitend eigen import en uitsluitend biologisch gecertificeerde chlorella. Kortom, de best mogelijke chlorella met de meest voordelen voor de gezondheid.

Wij vinden het heel belangrijk dat chlorella wordt aangeboden voor een redelijke prijs die iedereen zich kan veroorloven. Zodat je ook echt een dagelijkse dosis kan nemen die er toe doet. Want de voordelen van chlorella opsommen is gemakkelijk, maar met twee tabletten per dag zul je nooit de volledige heilzame werking van chlorella ervaren.

We hebben ook regelmatig promotie acties waarbij onze producten tegen een extra korting kan worden ingekocht.

Ongeveer een kwart van de mensen gebruikt chlorella in poedervorm. Het poeder is eenvoudig toe te voegen aan bijvoorbeeld een bakje yoghurt of door een smoothie. Het poeder is gemakkelijk te verteren en het lichaam kan de voedingsstoffen meteen opnemen.

Sommige mensen hebben even tijd nodig om aan de pure smaak van chlorella te wennen. Ons advies is dan ook om het in het begin toe te voegen aan wat vruchtensap of een smoothie.

Door een beetje chlorella poeder toe te voegen aan een glas vruchten- of groentesap krijg je een extra voedzaam drankje. Chlorella bevat een breed scala aan vitaminen en mineralen en is bovendien heel eiwitrijk . Dit is dus eenvoudige manier om aan de dagelijkse behoefte aan eiwitten te voldoen.

Maar sommige mensen houden ook juist van de smaak van chlorella en verkiezen het boven tabletten. Alles wat je dan nodig hebt is een glas water om het in te roeren en je hebt een instant detox drankje gereed. Een prima begin van een energieke dag!

 

 

 

Chlorella tabletten zijn heel handig overal mee naar toe te nemen: op vakantie, naar het werk, school enzovoort. Veel mensen hebben een druk leven en slechts 10% procent van de Nederlanders eet voldoende groente en fruit.

Chlorella is de perfecte aanvulling op elk voedingspatroon en een makkelijke en handige manier om toch je dagelijkse portie ‘groenten’ binnen te krijgen. Een handjevol tabletten, eventueel meerdere keren per dag is voldoende. Gewoon bij de maaltijd of met een glas water.

Als u al andere vitamine-supplementen gebruikt dat kunt U deze gemakkelijk vervangen door chlorella, want chlorella bevat de meeste van de mineralen en vitaminen die ons lichaam nodig heeft. Omdat chlorella natuurvoeding is wordt het ook veel beter opgenomen dat welke samengestelde en vaak synthetisch multi-vitamine dan ook.

Chlorella bevat o.a. vitamine C en E , zink, ijzer en andere belangrijke mineralen. Bovendien is het rijk aan eiwitten, chlorofyl en antioxidanten.

Maar sommige mensen combineren tabletten en poeder. Poeder thuis waar het makkelijk is en tabletten voor onderweg. Om de volledige voordelen van chlorella voordelen voor Uw gezondheid te genieten is het raadzaam om het een aantal keer per dag te nemen.

Voordat U chlorella koopt, neem dan eerst eens de tijd om wat meer te lezen over het brede scala van voordelen voor Uw gezondheid. Bijvoorbeeld op deze website.

Chlorella is een eencellige alg , vol met voedingsstoffen en gezonde eigenschappen. Het wordt over de hele wereld gebruikt om de gezondheid te verbeteren en ziekten te voorkomen en zelfs om vele ziekten op natuurlijke wijze te behandelen.

Chlorella helpt het lichaam gifstoffen af te voeren en stimuleert de spijsvertering. Het ijzergehalte in Chlorella biedt een natuurlijke behandeling van bloedarmoede en er wordt verondersteld dat Chlorella een ​​anti-aging effect.

Chlorella is geen supplement maar een volledige voedingsbron en wordt gemakkelijk verteerd en geabsorbeerd in het lichaam. Het is volkomen veilig, zelfs in grote hoeveelheden.

Een typische dagelijkse hoeveelheid chlorella ligt tussen de 5 en 20 gram, afhankelijk van het individu. Als U nog nooit eerder chlorella hebt genomen, begin dan liever met een kleinere hoeveelherd en bouw het over een periode van een paar weken op.

De ideale hoeveelheid chlorella kan voor iedereen anders zijn, maar ligft gemiddeld op zo’n 10 gram. In het geval van een ontgiftingskuur is het niet ongebruikelijk om 20 gram per dag te nemen.

Bij een inname van 10 gram of meer per dag ervaren mensen vaak een boost in hun energie niveau en een algemeen gevoel van welzijn dat blijft toenemen bij consequent gebruik.

 

Ervaar ook het verschil!

smooth operator

smooth operator

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »