Over ons

Voeding als medicijn. Wat een concept!

‘Let food be your medicine and medicine your food’

Het tijdloze advies van Hippocrates, “Laat voedsel je medicijn zijn en medicijn je voedsel,” blijft vandaag de dag buitengewoon relevant te midden van onze hectische levensstijlen en bewerkte voeding. Deze wijsheid benadrukt de intrinsieke verbinding tussen voeding en welzijn.

In onze moderne tijd, waar gezondheidsproblemen gerelateerd aan levensstijl wijdverspreid zijn, kan het belang van bewust eten niet genoeg worden benadrukt. Onderzoek bevestigt consequent de rol van voeding in immuunfunctie, mentale gezondheid en ziektepreventie. Het kiezen van voedzame, volwaardige voedingsmiddelen voorziet het lichaam van essentiële elementen voor optimale werking.

Onze belofte aan jou

Premium Kwaliteit: We halen onze superfoods bij vertrouwde leveranciers over de hele wereld, zodat elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Van voedzame bessen tot krachtige superfoods, we brengen we je het beste dat de natuur te bieden heeft!

Z

Biologisch

Nagenoeg alle superfoods zijn afkomstig  van gecertificeerde biologische bronnen.  Geteeld zijn met respect voor de natuur, zonder kunstmatige toevoegingen.

Z

Vegan

Ontdek onze uitgebreide selectie van 100% plantaardige superfoods. Of je nu een overtuigde veganist bent of gewoon op zoek bent naar een gezonde superfoods & supplementen, onze webshop heeft een ruime keuze!

Z

Onafhankelijk getest

We garanderen de hoogste kwaliteit door derde partijen te betrekken bij het testen van onze producten.

Alleen de beste kwaliteit algen

Of het nu gaat om spirulina, chlorella, of Marine Phytoplankton, we streven ernaar om de beste producenten wereldwijd te vinden.  Door wereldwijd te zoeken, verzekeren we jou een diverse en hoogwaardige selectie van producten. Onze toewijding aan het vinden van de beste producenten weerspiegelt ons streven naar de allerbeste superfoods die bijdragen aan jouw welzijn en vitaliteit. 

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »