DHA Algenolie

Algae DHA. Next level Omega 3

Het Volwaardige Alternatief Voor Visolie

Algae DHA – is de nieuwste innovatie in vegetarische Omega-3 essentiele vetzuren. Voor het eerst in de geschiedenis is er een plantaardig supplement met de zogenaamde lange-keten vetzuren DHA, precies zoals deze ook aanwezig zijn in vis! Het enige wat is gedaan, is het overslaan van vis in de voedingsketen.

Simpel gezegd komt het hier op neer: vissen verkrijgen hun omega-3 vetzuren door het eten van algen. Algae Omega wordt gewonnen uit deze microalgen en is daarmee 100% geschikt zijn voor vegetariers en veganisten. Omdat Algae  DHA-olie niet van vis afkomstig is,  is er ook geen kans op het binnenkrijgen van eventuele verontreinigingen uit de oceaan.

Algae DHA van Eco Mundo is 100% natuurlijk en wordt geproduceerd in een duurzame GMP gecertificeerde omgeving.


Elke twee capsules bevatten 400mg DHA.

Voor het beste resultaat: 1-2 capsules per dag bij de maaltijd.

Ingredienten:

Algenolie, maiszetmeel, glycerine (vegetarisch bevochtigingsmiddel), carrageen (zeewierextract), dinatriumfosfaat (zuurtereglaar), gemengde tocoferolen, mct olie, zonnebloemlecithine, ascorbylpalmitaat (antioxidant), rozemarijn extract.

 

Allergie informatie:Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Every day Proper Nutrition

Brain Blaster!

Omega-3-vetzuren zijn essentieel voor een optimale gezondheid.

Een heel aantal zaden, waaronder Chiazaad, Hennepzaad en Lijnzaad bevatten voornamelijk ALA, maar geen EPA of DHA, zoals dit ook in vis voorkomt. ALA zet zich in het lichaam ook wel om, maar dat kan bij iedereen verschillend zijn. Om voldoende conversie te hebben moet je in ieder geval minstens 100 gram per dag nemen. Aangezien dat niet voor iederen realistisch is, kunnen algencapsules met voorgevormde DHA een handige uitkomst zijn!

 

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »