Water Distiller RVS Luxury Edition!

Voor 100% zuiver water!

Roestvrijstalen waterdistillers worden compleet geleverd met een glazen kan van 4 liter, een filtermondstuk, een actief koolstoffilter en 200 gram reinigingsmiddel.

De waterdestilleerder werkt met één druk op de knop.Het kraanwater dat aan de boiler wordt toegevoegd wordt op stoom gebracht en vervolgens afgekoeld en gecondenseerd tot zuiver water. De verontreiniging blijft achter in de boiler die makkelijk kan worden schoongemaakt.

Het belangrijkste voordeel van gedestilleerd water is dat het de meest effectieve methode is voor de het verwijderen van allerlei organische en niet organische verontreiniging, zoals zware metalen, microplastics en pesticiden, maar ook bacteriën, virussen, enz.

Het lijkt heel simpel, water komt uit de kraan… Zeker in Nederland gaan we er als vanzelfsprekend vanuit dat de kwaliteit van ons water is gewaarborgd. Maar is dat ook zo?

 Wie de documentaire Beerput Nederland bekijkt komt tot een schokkend andere conclusie. Al decennia lang is er in Nederland een bloeiende industrie die zich bezig houdt met de verwerking van chemisch afval van over de hele wereld. Veel afvalverwerkers worden er echter van verdacht een groot deel te dumpen in onze rivieren, waaronder ook in het IJ  in Amsterdam.

Sowieso staat Nederland al heel lang bekend als het afvoerputje van Europa. Omdat we ‘benedenstrooms’ liggen brengen de rivieren veel afvalstoffen mee uit naburige landen.

Vorig jaar nog was er het grote schandaal rondom chemie bedrijf Chemours in Dordrecht dat jaarlijks 6400 kilo afvalwater met GenX in de rivier de Merwede mag lozen, ook al kan die stof volgens toxicologen gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid.

Nederlandse waterbedrijven roepen al jaren dat het steeds moeilijker wordt de minstens 140.000 kilo aan medicijnresten en andere chemicaliën uit het
oppervlakte water te filteren.

Een grote studie die dit jaar werd gedaan door de University of Minnesota School of Public Health toonde aan dat 80% van het kraanwater wereldwijd vervuild is met plastic microvezels. Een studie gedaan door de Wereld Gezondheidsorganisatie concludeere dat dit geldt voor 90% van al het flessenwater.

Om er echt 100% zeker van te zijn dat je zuiver water drinkt biedt een water distiller het beste resultaat. Het water wordt verhit en condenseert terug in de glazen kan. Puur H2O ! De rest blijft achter in de boiler die dan ook met enige regelmaat schoongemaakt moet worden…   Proost!

all day Every day

Drink Clean Water

Het belangrijkste gezondheidsvoordeel van het drinken van gedestilleerd water is dat je ongewenste verontreinigingen vermijdt die in leidingwater terechtkomen. Veel van deze verontreinigingen zijn bijvoorbeeld ongewenste hoeveelheden mineralen zoals kalk, maar ook complexe chemicaliën zoals pesticiden, herbiciden en steeds vaker ook medicijnresten.

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »