Moringa Oleifera

Moringa – The Miracle Tree

Moringa poeder is afkomstig van de Moringa Oleifera, ook wel Miracle tree genoemd. Moringa komt voor in Azie, Afrika en Latijjns Amerika. In Ayurveda, de traditionele Indiase gezondheidsleer, wordt Moringa al honderden jaar voor een breed aantal gebruikt voor. 

Alle delen van de Moringa boom zijn eetbaar. Van de zaden tot de wortels en van de bladeren tot de bloemen. Ons poeder wordt van de bladeren gemaakt.

De smaak van Moringa is aaangenaam.  Gebruiktip: meng Moringa poeder met wat water, sap of in een smoothie!

In recente, onafhankelijke studie uitgevoerd door Brunswick Laboratories , werd het poeder van de moringa boombladeren getest en registreerde een hogere ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity ) score dan enig ander voedsel op de lijst.

Met een ORAC score van 157,000 , laat Moringa Oleifera alle andere superfoods rijk aan anti-oxidanten , zoals Acai bessen , groene thee , bosbessen, donkere chocolade , knoflook , goji bessen , granaatappels en rode wijn ver achter zich.

Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren.

Every day PROPER NUTRITION 

The Miracle Tree

Moringa is  een goede bron van onder andere bètacaroteen,     vitamine Cproteïneijzer en kalium.

Moringa oleifera is rijk aan verschillende antioxidanten, waaronder quercetine en chlorogeenzuur. Moringa-bladpoeder kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de dagelijkse antioxidant-inname! Moringa is erg lekker in smoothies!

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »