Spirulina

Spirulina – De ultieme Superfood!

Ervaar zelf de voordelen die miljoenen gebruikers wereldwijd ervaren door het gebruik van spirulina!

Spirulina bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Spirulina is een whole food en die worden beter opgenomen dan synthetische vitamines en is daarom de beste keus als vervanging van een multivitamine supplement.

Ook bevat spirulina de zo belangrijke omega 3 vetzuren (ALA) en zit boordevol anti-oxidanten. Daarnaast is spirulina een volwaardige plantaardige eiwit-bron en is daarmee uitermate geschikt voor vegetariers en veganisten!

Spirulina bevat veel ijzer en ondersteunt op die manier de energiestofwisseling. Bij dagelijks gebruik zult u spoedig meer vitaliteit ervaren!

Onze biologische Spirulina is gecertificeerd door SKAL en is gegarandeerd GM-vrij, vrij van pesticiden of zware metalen, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, vulstoffen of synthetische toevoegingen.

Wij verkopen zowel spirulina tabletten als poeder en bieden u de beste kwaliteit tegen de  beste prijs! Levertijd: vandaag besteld, morgen in huis! (Nederland)

Wij versturen naar alle Europese landen.

Every day PROPER NUTRITION 

Get More Iron!

Spirulina is een uitstekende bron van ijzer! 10 gram Spirulina bevat 8mg ijzer. Dit is voldoende voor mannen als dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Vrouwen hebben ongeveer 13mg nodig. Ijzer onderteunt het immuunsysteem en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. Ijzer is ook goed voor de concentratie en draagt bij tot een normale cognitieve functie.

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »